dimecres, 30 de setembre del 2009

Criteris d'avaluació curs 2009-10

HISTÒRIA DE L’ART
2n Batxillerat

Curs 2009-2010

Criteris d’avaluació

- L’avaluació serà continuada i la nota final de la matèria serà la mitjana de les notes de cada una de les tres avaluacions, tot valorant la progressió de cada alumne.

- Els continguts de la matèria es dividiran en unitats didàctiques, corresponents als diferents períodes i estils artístics. El professsor/a indicarà quins pertanyen a cada un dels tres períodes d’avaluació que hi haurà al llarg del curs.

- Per cada bloc temàtic, corresponent al període d’una avaluació, hi haurà, com a mínim, dues proves d’avaluació, a més d’un nombre variable d’activitats (pràctiques). Aquestes últimes s’han de realitzar individualment, excepte quan s’indiqui el contrari, i s’han de presentar el dia indicat pel professor/a. No s’acceptaran fora del termini marcat.

- El model d’examen prendrà com a referència bàsica el model de les proves de selectivitat, sent diferent en comptades excepcions.

- Al final de cada avaluació es realitzarà una prova de síntesi (tot el temari fet fins el moment), que servirà de recuperació (de l’avaluació anterior) i a la vegada de nota sumativa per a tothom dins l’avaluació corresponent.

- A final de curs (maig) es realitzarà una prova de síntesi de tots els continguts de la matèria, que servirà de recuperació i a la vegada de nota sumativa per a tothom dins la tercera avaluació.

- La qualificació serà numèrica, de l’1 al 10. Per aprovar cal treure un 5 o més.

- La qualificació de la matèria de cada avaluació es farà d’acord amb a ponderació següent: un 70% correspondrà a l’avaluació sumativa (coneixements: proves d’avaluació), un 20% a l’avaluació formativa (pràctiques) i un 10% a les actituds i les normes de conducta. Respecte aquest darrer apartat, cal destacar que es considera bàsica l’assistència a classe i la puntualitat.

Criteris de recuperació

- Els alumnes que suspenguin la 1a i/o la 2a avaluació tindran dret a una prova de recuperació. Serà la prova de síntesi esmentada anteriorment.

Prova de suficiència

- Els alumnes que a final de curs tinguin alguna avaluació suspesa s’haura de presentar a la prova de suficiència. Els que no l’aprovin els quedarà la matèria pendent.